Byter bad mot bad

Det har varit en alldeles underbart ljuvlig sommar. Jag är ett riktigt vattendjur, så jag har tagit alla chanser som jag har fått och sett till att doppa kroppen. Hav som insjö spelar ingen roll för mig, allt fungerar, och för att toppa det hela nu i sommar så var vi en sväng till Mallis för lite sol och njutning. Men kan lugnt påstå att kroppen har fått precis allt det som den behöver nu under sommaren, och jag inser ju hur mycket jag kommer att sakna detta utebadande. Dock så är jag rätt känslig för temperaturer. Det måste vara ganska varmt i vattnet för att jag verkligen ska kunna njuta av det, och det har det faktiskt varit nu i sommar. Men det är inte direkt så att det går att bada längre, utan det är andra alternativ som man behöver titta på. Som tur är så har jag varit förutseende och shoppat klokt på sommarrean!

Nytt badkar i badrummet

Med åldern så lär man sig några saker om sig själv. Dels så är det mycket kroppsligt, vad som fungerar att göra, vad man får ont av eller vad man mår bra av. Det i sin tur styr sedan ens rutiner, hobbys och intressen, och en sådan rutin som att bada är något jag vet med mig att jag inte vill vara utan. Det är den bästa formen av avslappning för mig, på samma gång som det gör under för mig kropp då det innebär både att lösa stelhet och göra kroppen starkare. Bad, och simning, är helt enkelt inte något som jag skulle klara mig utan, och därför var det verkligen på tiden att vi bytte det där gamla, äckliga badkaret mot ett nytt, vacker badkar så man kan få bada med stil och en skön känsla. Jag har redan hunnit inviga det, och det kommer helt säkert att bli många fler gånger nu under höst och vinter, säkert in i våren också.

bathtub-890561_640

Men att välja badkar var svårt. Jag är rätt kräsen av mig när det kommer till inredning, och speciellt i ett så viktigt rum som badrummet. Här vill jag inte att vad som helst ska ta plats, utan det är otroligt viktigt att det faktiskt stämmer in i övrig inredning och samtidigt är attraktivt för ögat. Det tog lång tid innan jag kom fram till vilken lösning vi skulle ta, och det blir lätt så när det finns mycket att välja på. Jag kollade primärt på http://trademax.se, som har riktigt fina och billiga badkar, men det var också ett antal besök till ett gäng butiker innan jag till slut bestämde mig. Jag kan ju säga så mycket som att all nerlagd tid verkligen var värt det, för hade jag inte gjort det så hade jag inte haft det underbara badkar som jag har idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *