Heltäckningsmatta, kan det vara något?

Heltäckningsmattor, kan det vara någonting? Ja, varför inte, i alla fall så håller jag på att fundera på att skaffa mig en sådan till sovrummet. De är ju så sköna att gå på och håller värmen på ett annat sätt en ett vanligt golv. Jag fick idén att kolla in heltäckningsmattor för ett tag sedan, även om jag först var skeptisk. Jag hade fått för mig att heltäckningsmattor är ohygieniska och svårskötta, men efter att ha läst på lite så förstod jag att det mest gäller gamla heltäckningsmattor från förr i tiden. Nya moderna heltäckningsmattor är tydligen en helt annan sak, och lätta att sköta. Samtidigt som de är bekväma och sköna att gå på som forna tiders heltäckningsmattor.

Funderar och funderar
Jag har inte bestämt mig ännu, men jag kollar på heltäckningsmattor från Golvshop. Det är ett företag som mest säljer golv, men tydligen också heltäckningsmattor, och det till ett pris som känns överkomligt. Under 300 kronor per kvadratmeter för de flesta av dem och även om det inte är gratis så är det inte mer än jag klarar av. Jag vill gärna ha en med snyggt mönster också, och tittar lite extra på ”Interface New Horizons II Ash” som har ett snyggt svartvitt mönster. Men bestämt mig har jag inte – ännu, även om det lutar mot en heltäckningsmatta i sovrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *