Närheten till naturen

vinterlandskapMitt hus ligger precis bredvid skogen. Det är det sista huset på vägen och jag har ganska få grannar. Mitt hus var ju tidigare en sommarstuga som är ombyggd till permanentboende, och jag är väldigt glad att jag hittade och köpte den eftersom det är precis så här jag vill bo. Att få bo i en sommarstuga året runt är ju en dröm – i alla fall för mig. Jag älskar närheten till naturen och hur vackert det är här. Lite längre bort ligger en sjö där jag brukar sätta mig och meta ibland, eller ta ett nakendopp när andan faller på. Katterna följer med förstås.

Att bo som jag gör är en stor fördel när man har katt. Jag är av den åsikten att en katt behöver få ströva fritt ute för att må så bra som den kan må, men samtidigt tycker jag att det är oansvarigt att släppa ut sin katt om man bor där det finns trafikerade vägar eller grannar som kan störas av katterna. Ska man ha katt så ska man bo på ett ställe där man kan ha katt, där det inte är så mycket trafik och där katterna har stora områden att röra sig på. Och det är ju precis så jag bor. På somrarna går katterna ut och in som de själva vill då dörren oftast står öppen (eller ett fönster på natten), och på vintern har de små krypin som de kan värma sig i om jag inte skulle vara hemma och kan släppa in dem direkt. Vi lever drömmen alla fyra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *