Om brittligan.se

Nu har du hittat till brittligan.se och du ska känna dig varmt välkommen hit! Det är jag som är Britt, och resten av ligan är mina tre katter som heter Lisa, Maja och Alice.

Här skriver jag om mig själv och vad som händer i mitt liv och min vardag. Det är en blogg om mig helt enkelt, och eftersom mina katter är en stor del av mitt liv så är det väl inte mer än rätt att de också får vara med på ett hörn. Så Britt-ligan blev det.

Vem är Britt?
Jag är en medelålders kvinna i mina bästa år som förutom katter också gillar heminredning, trädgårdspyssel, böcker, naturen och en massa annat som ni kommer att få läsa om här. Jag lever ensam sedan en tid tillbaka och trivs bra med det. Fast ensam är jag förstås inte då jag har mina tre fyrbenta vänner! Vi bor i ett litet hus vid skogens slut skulle man kunna säga då det är en mindre stuga som förut var en sommarstuga men som sedan byggdes om till permanentboende. Trots att mitt hus till ytan inte är speciellt stort så älskar jag att inreda och göra om här hemma. Det finns alltid nya projekt, och det gäller både inredning och underhållet av huset.

Den här bloggen är med andra ord en blandning av lite allt möjligt. Det kan vara både smått och stort, allt från vardagshändelser till sådant som händer ute i världen och mina åsikter kring det. Jag kanske tipsar er om saker som jag gillar, och ni får också gärna tipsa mig om saker.

Jag vill gärna höra från er läsare så ni är alltid varmt välkomna att kommentera bloggen. Jag lovar att försöka svara så gott jag kan på eventuella frågor. Skulle ni vilja kontakta mig privat är det till britt@brittligan.se ni ska maila.